Dragilor, azi ne delectam cu niste placinte umplute, care de fapt sunt o combinatie intre gogosi si langosialuatul l-am facut la masina de paine, am adaugat mai intai ingredientele lichide, dupa care urmeaza cele solide. dupa 1ora si 30 min. aluatul este bun de lucrat, il impart in parti cat mai egale, mie mi-au iesit 11 de data asta.intind aluatul, pun umplutura din cascaval branza si sunca la mijloc pliez placinta si la margini o presez bine cu o furculita ca sa nu imi iasa umplutura la prajit cat timp am pregatit tigaia pentru prajit, placintele mai au timp sa se umfle in peneam pus ulei la incins intr-o tigaie mai incapatoareplacintele le rumenesc frumos pe o parte si pe alta la foc moderatsunt delicioase calde, dar merg si reci a doua zi daca mai rezista.ca sa stiu ca uleiul este bine incins fac testul cu scobitoarea,cand introduc varful unei scobitori in ulei, daca sfaraie este numai bun de prajit