Detalii Ardei umplut la tava
-pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente -taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras. -adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine. -Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu. -Compozitita o lasam apoi deoparte. -Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute. -Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust . -Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt. -Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva. -Lasam toate sa fiarba inca 10 minute. -Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute. -Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper. -Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel. -eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt. -Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute-pieptul taiat cubulete il lasam sa steie 30 minute in condimente -taiam ceapa marunt si o calim putin in ulei de masline impreuna cu morcovul ras. -adaugam pieptul taiat cubulete si amestecam bine. -Lasam sa se patrunda sub capac. Stingem cu vin rosu. -Compozitita o lasam apoi deoparte. -Spalam orezul si il punem in alt vas impreuna cu supa la fiert 10 minute. -Adaugam patrunjelul si pastarnacul doar pentru gust . -Scoatem patrunjelul si pastranacul din orez,adaugam ciupercile taiate marunt. -Amestecam totul bine. Adaugam cimbrul si la sfarsit rosiile din conserva. -Lasam toate sa fiarba inca 10 minute. -Deci, in total toata compozita fierbe 20 minute. -Dupa gust daca mai dorim mai punem sare si piper. -Lasam compozitia la odihnit sub capac 10 minute, orezul astfel se umfla frumusel. -eu am folosit orez prefiert Aftico-amestecam cele 2 compozitii: cea de carne si cea de orez-ne pregatim din timp ardeii in tava unsa sau tava in care am pus hartie de copt. -Taiem ardeii in jumatati si ii umplem-acoperim tava cu folie de aluminiu-se coace in cuptor incins 25 minute -am facut pe langa si un sos din bulion de casa in care am pus sare, zahar, 2 lingurite faina, patrunjel tocat deasupra
Etichete:
ceapa,
verdeata,
pui,
carne,
morcovi,
orez,
rosii,
supe,
ardei,
ulei,
ciuperci,
vin,
masline,
retete fara gluten,
retete fara lactoza,
retete pentru copii