Se mixeaza bine untul moale la temperatura camerei cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie rasa si un varf de sare. Se adauga fainele si se lucreaza aluatul cu mana. Daca este prea tare adaugati putin lapte. Se acopera aluatul cu o folie si se pune la rece in frigider, circa o ora. Se pune faina pe planseta si se intinde aluatul cu facaletul, in foaie de circa 1 cm groasa. Se taie forma pe care o doriti de biscuiti. Se pun pe tava captusita cu hartie de cuptor. Daca vreti se uda putin cu lapte si se presara deasupra cu cocos ras. Se coc in cuptorul deja incalzit, la o temperatura de circa 180 , circa 10 minute, pana devin aurii. Cand sunt gata, se racesc si se pudreaza.

Se mixeaza bine untul moale la temperatura camerei cu zaharul, vanilia, coaja de lamaie rasa si un varf de sare. Se adauga fainele si se lucreaza aluatul cu mana. Daca este prea tare adaugati putin lapte. Se acopera aluatul cu o folie si se pune la rece in frigider, circa o ora. Se pune faina pe planseta si se intinde aluatul cu facaletul, in foaie de circa 1 cm groasa. Se taie forma pe care o doriti de biscuiti. Se pun pe tava captusita cu hartie de cuptor. Daca vreti se uda putin cu lapte si se presara deasupra cu cocos ras. Se coc in cuptorul deja incalzit, la o temperatura de circa 180 , circa 10 minute, pana devin aurii. Cand sunt gata, se racesc si se pudreaza. Se pot conserva mai mult timp intr-o cutie ermetica. Cu acest aluat se poate face si o tarta... de exemplu.