Pentru blat: Batem albusurile cu zaharul pina se intaresc adaugam galbenusurile pe rand si mai batem putin sa se incorporeze galbenusurile. Adaugam pe rind cite o lingura de ulei mai batem putin. Adaugam faina invirtind usor co o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie pergament. Dam la cuptor si incercam cam in 25 de min cu o scobitoare. Spuma 2 albuse se bat cu o cana de zahar si o cana de zmeura. Se bate pina se intareste. Am facut zmeura cu zahar (zahar dupa gust) si am uns pandispanul cu zmeura si am pus spuma. E foarte racoritor usor si bun.

Pentru blat: Batem albusurile cu zaharul pina se intaresc adaugam galbenusurile pe rand si mai batem putin sa se incorporeze galbenusurile. Adaugam pe rind cite o lingura de ulei mai batem putin. Adaugam faina invirtind usor co o lingura de lemn. Punem compozitia intr-o tava tapetata cu hirtie pergament. Dam la cuptor si incercam cam in 25 de min cu o scobitoare. Spuma 2 albuse se bat cu o cana de zahar si o cana de zmeura. Se bate pina se intareste. Am facut zmeura cu zahar (zahar dupa gust) si am uns pandispanul cu zmeura si am pus spuma. E foarte racoritor usor si bun.