Ouale se spala, dupa care cu un cutit cu varf se face o mica crapatura si cu ajutorul unei forfecute se va cauta sa se taie in capacel din partea de sus a oului. Se va taia de jur imprejur si se va goli oul de continut, va ramane doar coaja(ambalajul) care se va spala bine pe dinauntru dupa care se va lasa la scurs si uscat.

Separat pregatim umplutura, dupa cum urmeaza: taiem pieptul de pui cubulete mici, maslinele feliute, ardeiul copt cubulete, ceapa verde marunt. Porumbul si mazarea se fierb cateva minute si se lasa la racit.

Gelatina se pune la inmuiat 10 minute in apa rece, dupa care se va pune la foc dar nu va trebui sa fiarba.

Dupa care vom trece la umplere.

Se poate pune amestecat porumb si mazare se adauga pieptul de pui dupa care punem doua lingurite de gelatina, adaugam o crenguta de marar, cubuletele de ardei rosu, masline negre, ceapa verde, adaugam alte doua lingurite de gelatina, dupa care se adauga pieptul de pui si masline verzi, dupa care vom adauga, aproximativ doua linguri de gelatina(sau mai putin se poate observa cat este nevoie sa completam) saram, piperam si mai decoram cu ceapa verde.

Pregatirea dureaza putin dar inchegarea oualelor se face de pe o zi pe alta. Aceasta reteta nu este o reteta proprie(nu am inventat-o eu, eu doar am pregatit-o), mi-a placut reteta si am pregatit-o si eu de Paste, felicitari autorului.

Pofta buna