Este asa de simplu si rapid de realizat, este asa de bun................mmm...........ca mi-am propus sa mai repet experienta adaugand data viitoare si niste ceapa verde si marar verde.

Oricum si asa au fost tare bune, tare pufose,minunate sa le mananci ca atare, alaturi de o salalata dar cel mai indicat langa o friptura, nu-i asa.?Cui ii place va invit sa serviti..

Pofta buna!Spalam cartofii apoi ii curatam de coaja si ii spalam din nou.

Lasam la scurs putin si apoi ii dam prin razatoarea cu gauri mari. Punem cartofii razuiti intr-un vas si apoi ii lasam cateva minute dupa care ii scurgem de apa folosind mainile. Dupa ce cartofii au fost scursi de apa ii punem in acelasi vas, batem 2 oua si mai adaugam cascavalul si patrunjelul taiat marunt ras dupa care condimentam dupa placul fiecaruia cu sare si piper. Amestecam bine compozitia timp in care incalzim bine tigaia tapetand-o de jur-imprejur cu putin ulei .

Cu ajurorul unei linguri luam din compozitia de cartofi si punem in tigaie avand grija sa le aplatizam un pic.

Lasam sa se faca pe o parte si apoi intoarcem pe cealalta parte.

Tinem chiftelutele pana cand devin galben-aurii .