-Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte; -Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente - Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga compozitia cu branza de vaci, se amesteca si apoi se framanta cu mainile; -Se spala rosiile si se taie felii; -Se taie branza in felii; -Se imparte aluatul in 12 parti egale; -Se aseaza una peste alta cate doua forme din hartie si se umplu cu cate o parte din aluat, indesandu-le usor. Deasupra se aseaza feliile de rosii si feliile de mozzarella; -Se stropesc tartele cu putin ulei de masline; -Se introduc la cuptor si se coc circa 10 minute apoi se scot si se adauga restul de mozzarella si frunzulitele de busuioc si se mai coc 10 minute.-Se curata usturoiul si se toaca marunt. Se amesteca cu branza de vaci, ulei si lapte; -Se condimenteaza cu sare, piper si praf de condimente - Se amesteca faina cu praful de copt. Se adauga compozitia cu branza de vaci, se amesteca si apoi se framanta cu mainile; -Se spala rosiile si se taie felii; -Se taie branza in felii; -Se imparte aluatul in 12 parti egale; -Se aseaza una peste alta cate doua forme din hartie si se umplu cu cate o parte din aluat, indesandu-le usor. Deasupra se aseaza feliile de rosii si feliile de mozzarella; -Se stropesc tartele cu putin ulei de masline; -Se introduc la cuptor si se coc circa 10 minute apoi se scot si se adauga restul de mozzarella si frunzulitele de busuioc si se mai coc 10 minute.