Se pune intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, untul taiat bucati si coaja de lamaie. Se amesteca bine dupa care se adauga oul. Se amesteca pana devine un aluat faramicios (sbriciolat). Se tapeteaza o forma de 22 cm cu hartie de copt si se pune jumatate din aluat. Intr-un castron se amesteca ricotta, zaharul pudra si capsunile taiate bucati mici. Se adauga peste aluat lasand 1 cm pe margine fara umplutura. Se completeaza cu aluatul ramas si se preseaza usor cu mana. Se coace la 180 grade pentru 30 min. Se lasa la racit dupa care se portioneaza. Este delicioasa special cui ii plac dulciurile cu branza.

Se pune intr-un castron faina, zaharul, praful de copt, untul taiat bucati si coaja de lamaie. Se amesteca bine dupa care se adauga oul. Se amesteca pana devine un aluat faramicios (sbriciolat). Se tapeteaza o forma de 22 cm cu hartie de copt si se pune jumatate din aluat. Intr-un castron se amesteca ricotta, zaharul pudra si capsunile taiate bucati mici. Se adauga peste aluat lasand 1 cm pe margine fara umplutura. Se completeaza cu aluatul ramas si se preseaza usor cu mana. Se coace la 180 grade pentru 30 min. Se lasa la racit dupa care se portioneaza. Este delicioasa special cui ii plac dulciurile cu branza.