Pieptul de pui se dezoseaza, se spala si apoi se bate bine la fel ca la snitele.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Ceapa se curata si se taie marunt.

Usturoiul se curata si se taie rondele subtiri.

Ardeiul gras se curata si se taie cubulete.

Incingem uleiul de masline si calim ceapa si usturoiul .

Adaugam cubuletele de ardei gras si lasam pe foc pana cand acestea se inmoaie dupa care adaugam spanacul decongelat si vinul.

Amestecam bine, condimentam cu sare si piper dupa gust si tinem pe foc pana cand se evapora vinul.

Dam jos de pe foc si lasam sa se racoreasca dupa care adaugam oul si cascavalul ras.

Amestecam bine.

Incepem sa montam rulada:peste pieptul de pui asezam o bucata de sunca si apoi piureul de spanac pe care il intindem bine pe toata suprafata .

Rulam si apoi prindem in scobitori.

Ungem rulourile cu galbenusi de ou, le asezam intr-o tava cu gratar in care am pus o cana cu apa si dam la cuptor pana se rumenesc frumos si sunt bine facute.

Lasam sa se raceasca si apoi feliem.

Servim rece, ca aperitiv.

Pofta buna!