Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Dupa care se adauga uleiul, amidonul, faina, praful de copt intercaland ingredientele. La urma se adauga coaja si sucul de lamaie. Se pune intr-o forma cu gaura in mijloc unsa cu unt si tapetata cu faina. Forma este de 28 cm. Se coace la 175 grade pentru 45 min. Inainte cu 10 minute ca checul este copt se face siropul. Se pune pe foc apa, susul de lamaie si zaharul si se face un sirop usor legat. Se fierbe 10 min la foc mic. Cand este copt, checul se scoate din cuptor si se insiropeaza cu siropul fierbinte. Se lasa la racit. Cand e rece se scoate din forma si se glaseaza. Se amesteca zahar pudra cu suc de lamaie, atat cat sa nu fie foarte lichida. Se glaseaza checul si se orneaza dupa placere.

Se bat ouale cu zaharul pana se topeste zaharul. Dupa care se adauga uleiul, amidonul, faina, praful de copt intercaland ingredientele. La urma se adauga coaja si sucul de lamaie. Se pune intr-o forma cu gaura in mijloc unsa cu unt si tapetata cu faina. Forma este de 28 cm. Se coace la 175 grade pentru 45 min. Inainte cu 10 minute ca checul este copt se face siropul. Se pune pe foc apa, susul de lamaie si zaharul si se face un sirop usor legat. Se fierbe 10 min la foc mic. Cand este copt, checul se scoate din cuptor si se insiropeaza cu siropul fierbinte. Se lasa la racit. Cand e rece se scoate din forma si se glaseaza. Se amesteca zahar pudra cu suc de lamaie, atat cat sa nu fie foarte lichida. Se glaseaza checul si se orneaza dupa placere. Este un chec super pufos si cu gust intens de lamaie: buuun: