Orezul se pune in apa rece. Ciocanelele se cresteaza pe lungime si se ung cu ulei + condimente de pui, apoi se pun la prajit, la foc mediu, intr-o tigaie cu capac. Capacul va acoperi aproape toata tigaia, dar nu complet. Se porneste cuptorul. Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau pe razatoare. Se pun impreuna la prajit, dupa care se adauga bulionul si se mai lasa 2 minute pe foc. Se pune orezul spalat plus o ceasca de apa, se amesteca. Dupa 3 minute se rastoarna intr-un vas de yena. Cubul de pui se dizolva intr-o cana de apa calda si se pune peste orez. Se niveleaza si se pun pulpele prajite deasupra. Se da la cuptor. Cand orezul a scazut (in maxim o jumatate de ora) se adauga 2 cani de apa calda in care s-au dizolvat 2 lingurite de vegeta. Se da din nou la cuptor. Tot procesul din cuptor dureaza aprox. o ora.

Orezul se pune in apa rece. Ciocanelele se cresteaza pe lungime si se ung cu ulei + condimente de pui, apoi se pun la prajit, la foc mediu, intr-o tigaie cu capac. Capacul va acoperi aproape toata tigaia, dar nu complet. Se porneste cuptorul. Se toaca ceapa marunt, morcovii se dau pe razatoare. Se pun impreuna la prajit, dupa care se adauga bulionul si se mai lasa 2 minute pe foc. Se pune orezul spalat plus o ceasca de apa, se amesteca. Dupa 3 minute se rastoarna intr-un vas de yena. Cubul de pui se dizolva intr-o cana de apa calda si se pune peste orez. Se niveleaza si se pun pulpele prajite deasupra. Se da la cuptor. Cand orezul a scazut (in maxim o jumatate de ora) se adauga 2 cani de apa calda in care s-au dizolvat 2 lingurite de vegeta. Se da din nou la cuptor. Tot procesul din cuptor dureaza aprox. o ora.