Foi: Bateti spuma tare albusurile impreuna cu un praf de sare pana obtineti creste moi. Adaugati zaharul in mai multe transe si bateti in continuare de fiecare data pana ce zaharul este complet dizolvat si pana obtineti o bezea lucioasa si care formeaza creste tari. La sfarsit, inglobati cacao cernuta, nuca macinata si cea tocata grosier, amestecand usor cu o spatula, prin rasturnare de jos in sus, in asa fel incat bezeaua sa nu cada. Impartiti cantitatea in 3 parti egale si coaceti pe rand 3 foi: - intindeti fiecare parte pe hartia de copt ce tapeteaza dosul tavii (28x20 cm); - dati la cuptorul preancalzit pentru cca 20 min, la 150 grade sau pana ce foaia de bezea este coapta, are suprafata bine uscata si incepe sa se rumeneasca usor de jur imprejur. Scoateti tava din cuptor, rasturnati foaia de bezea si indepartati imediat hartia de copt (daca foile sunt uscate bine, hartia de copt se scoate cu multa usurinta). Lasati-le la racit, fara sa le suprapuneti. Crema: Puneti la bain-marie galbenusurile impreuna cu zaharul, untul, cacao cernuta, ness-ul, esenta de vanilie si fierbeti pana se ingroasa, amestecand continuu. Dati deoparte si lasati crema sa se racoreasca putin. Impartiti in 3 parti egale si cat este calduta, ungeti cu crema fiecare foaie de bezea. Suprapuneti foile cu crema intre ele. Lasati prajitura in asteptare pana a doua zi, in loc racoros. * Pana a doua zi, stratul superior de crema se va zvanta si va forma pe suprafata prajiturii o glazura lucioasa. Optional, puteti orna prajitura cu nuca, tocata grosier / nuca macinata si / sau nuci caramelizate, presarata peste ultimul strat de crema, cat timp aceasta este umeda (cand o montati). Taiati in bucatele mici si serviti doar a doua zi.

Foi: Bateti spuma tare albusurile impreuna cu un praf de sare pana obtineti creste moi. Adaugati zaharul in mai multe transe si bateti in continuare de fiecare data pana ce zaharul este complet dizolvat si pana obtineti o bezea lucioasa si care formeaza creste tari. La sfarsit, inglobati cacao cernuta, nuca macinata si cea tocata grosier, amestecand usor cu o spatula, prin rasturnare de jos in sus, in asa fel incat bezeaua sa nu cada. Impartiti cantitatea in 3 parti egale si coaceti pe rand 3 foi: - intindeti fiecare parte pe hartia de copt ce tapeteaza dosul tavii (28x20 cm); - dati la cuptorul preancalzit pentru cca 20 min, la 150 grade sau pana ce foaia de bezea este coapta, are suprafata bine uscata si incepe sa se rumeneasca usor de jur imprejur. Scoateti tava din cuptor, rasturnati foaia de bezea si indepartati imediat hartia de copt (daca foile sunt uscate bine, hartia de copt se scoate cu multa usurinta). Lasati-le la racit, fara sa le suprapuneti. Crema: Puneti la bain-marie galbenusurile impreuna cu zaharul, untul, cacao cernuta, ness-ul, esenta de vanilie si fierbeti pana se ingroasa, amestecand continuu. Dati deoparte si lasati crema sa se racoreasca putin. Impartiti in 3 parti egale si cat este calduta, ungeti cu crema fiecare foaie de bezea. Suprapuneti foile cu crema intre ele. Lasati prajitura in asteptare pana a doua zi, in loc racoros. * Pana a doua zi, stratul superior de crema se va zvanta si va forma pe suprafata prajiturii o glazura lucioasa. Optional, puteti orna prajitura cu nuca, tocata grosier / nuca macinata si / sau nuci caramelizate, presarata peste ultimul strat de crema, cat timp aceasta este umeda (cand o montati). Taiati in bucatele mici si serviti doar a doua zi.