Se spala si se curata de invelisul exterior ceapa verde, frunzele de loboda, mararul si leusteanul se spala. Loboda se ruleaza dupa care se taie fideluta, mararul si leusteanul se toaca. Ceapa de toaca si ea impreuna cu frunzele verzi. Intr-o tigaie se pune putin ulei si se adauga ceapa tocatasi se dunstuie putin dupa care se adauga loboda fideluta, se dunstuie in continuare, se adauga sare si piper dupa gust, mararul si leusteanul tocate si se indeparteaza de la sursa de caldura. Daca este cazul se adauga ulei ceva mai mult. Se aduna compozitia intr-o parte de tava, se aseaza tava putin inclinata sa se scurga uleiul din umplutura si dupa ce s-a scurs totul se adauga telemea rasa daca se foloseste, oul batut si se amesteca. Foietajul se intinde putin, se taie patrate si se aseaza in formele de muffins. Aici eu am folosit tavi de mini muffins pentru ca am vrut sa am aperitive finger food. Se umplu cu compozitia de loboda, se ung cu ou batut sau lapte, se introduc in cuptorul incalzit din timp la temperatura mare (400 f-200 c). Se coc pana devin aurii. Se indeparteaza de la sursa de caldura, se presara telemea rasa deasupra si se servesc calde sau reci langa o halba de bere: wink: Optional... loboda este prietena tare buna cu macrisul, deci daca vreti se poate adauga si frunzele placut acrisoare ale macrisului...

Se spala si se curata de invelisul exterior ceapa verde, frunzele de loboda, mararul si leusteanul se spala. Loboda se ruleaza dupa care se taie fideluta, mararul si leusteanul se toaca. Ceapa de toaca si ea impreuna cu frunzele verzi. Intr-o tigaie se pune putin ulei si se adauga ceapa tocatasi se dunstuie putin dupa care se adauga loboda fideluta, se dunstuie in continuare, se adauga sare si piper dupa gust, mararul si leusteanul tocate si se indeparteaza de la sursa de caldura. Daca este cazul se adauga ulei ceva mai mult. Se aduna compozitia intr-o parte de tava, se aseaza tava putin inclinata sa se scurga uleiul din umplutura si dupa ce s-a scurs totul se adauga telemea rasa daca se foloseste, oul batut si se amesteca. Foietajul se intinde putin, se taie patrate si se aseaza in formele de muffins. Aici eu am folosit tavi de mini muffins pentru ca am vrut sa am aperitive finger food. Se umplu cu compozitia de loboda, se ung cu ou batut sau lapte, se introduc in cuptorul incalzit din timp la temperatura mare (400 f-200 c). Se coc pana devin aurii. Se indeparteaza de la sursa de caldura, se presara telemea rasa deasupra si se servesc calde sau reci langa o halba de bere: wink: Optional... loboda este prietena tare buna cu macrisul, deci daca vreti se poate adauga si frunzele placut acrisoare ale macrisului...