Blat: Se pun ouale intregi intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza bine pana isi tripleaza volulul si devin spumoase. Faina si cacaua se cern intr-un castron si se amesteca bine. Dupa care cu o lingura de lemn sau cu o lingura de silicon se incorporeaza cate putin in oua se omogenizeaza bine cu miscari lente de jos in sus. Se pune in forma de 26 cm. unsa cu unt si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Se coace la 180 pana trece testul cu scobitoarea cca. 40 min. Se lasa la racit dupa care se taie in trei parti egale. Preparare crema: Frisca se bate bine cu mixerul. Mascarponele se bate bine cu zaharul pudra, cantitate de zahar depinde de gustul fiecaruia. Daca nu vi se pare dulce se mai pot adauga 50 g in plus. Dupa care se uneste frisca amestecand usor de jos in sus. Prepararea siropului: Se fierbe apa cu zaharul si la urma se adauga un pilc de capuccino sau esenta de rom. Se lasa la racit. Ansamblarea tortului: Se pune pe un platou primul strat de pandispan se insiropeaza se pune crema si peste aceasta mure proaspete dupa placere. Se procedeaza la fel cu al doilea strat, dupa ce se pune ultimul strat se insiropeaza si restyl de crema se pune de jur imprejur pana se niveleaza bine. Se da la rece. Dupa ce s-a racit un pic se topeste ciocolata cu un pic de frisca lichida si untul si se pune pe deasupra. Se orneaza cu mure, frumze de menta. Deliciossssssss imi pare rau ca nu am poze din timpul prepararii, dar timpul nu a fost de partea mea.

Blat: Se pun ouale intregi intr-un castron se bat un pic cu mixerul, dupa care se adauga zaharul si se mixeaza bine pana isi tripleaza volulul si devin spumoase. Faina si cacaua se cern intr-un castron si se amesteca bine. Dupa care cu o lingura de lemn sau cu o lingura de silicon se incorporeaza cate putin in oua se omogenizeaza bine cu miscari lente de jos in sus. Se pune in forma de 26 cm. unsa cu unt si tapetata cu faina sau cu hartie de copt. Se coace la 180 pana trece testul cu scobitoarea cca. 40 min. Se lasa la racit dupa care se taie in trei parti egale. Preparare crema: Frisca se bate bine cu mixerul. Mascarponele se bate bine cu zaharul pudra, cantitate de zahar depinde de gustul fiecaruia. Daca nu vi se pare dulce se mai pot adauga 50 g in plus. Dupa care se uneste frisca amestecand usor de jos in sus. Prepararea siropului: Se fierbe apa cu zaharul si la urma se adauga un pilc de capuccino sau esenta de rom. Se lasa la racit. Ansamblarea tortului: Se pune pe un platou primul strat de pandispan se insiropeaza se pune crema si peste aceasta mure proaspete dupa placere. Se procedeaza la fel cu al doilea strat, dupa ce se pune ultimul strat se insiropeaza si restyl de crema se pune de jur imprejur pana se niveleaza bine. Se da la rece. Dupa ce s-a racit un pic se topeste ciocolata cu un pic de frisca lichida si untul si se pune pe deasupra. Se orneaza cu mure, frumze de menta. Deliciossssssss imi pare rau ca nu am poze din timpul prepararii, dar timpul nu a fost de partea mea.