Detalii Paleuri (Fursecuri) cu Gem
Preferatele mele in absolut cand eram acasa la cumparam des de la cofetarie. Acum a venit randul sa la fac in casa. Sunt delicioase!! Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Dupa care se pun ouale unul cate unul si se amesteca bine dupa fiecare. Se adauga vanilia si la urma faina cernuta, treptat. Se face un aluat destul de moale. Se ia cu lingurita, aceasta trebuie sa fie plina pe jumatate, si se pune distantate pe hartie de copt.. Se coc la 170 pentru 10 minute cca. Se lasa la racit dupa care se umplu cu gem de zmeura preferatul meu, puteti sa folositi gemul preferat, dar trebuie sa fie mai acrisor. Se topeste ciocolata cu un pic de lapte in mw. Se pune intr-un pos si se orneaza. Se lasa sa se intareasca ciocolata si se pun in frigider. Sunt delicioase langa o cana de cafea.
Preferatele mele in absolut cand eram acasa la cumparam des de la cofetarie. Acum a venit randul sa la fac in casa. Sunt delicioase!! Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Dupa care se pun ouale unul cate unul si se amesteca bine dupa fiecare. Se adauga vanilia si la urma faina cernuta, treptat. Se face un aluat destul de moale. Se ia cu lingurita, aceasta trebuie sa fie plina pe jumatate, si se pune distantate pe hartie de copt.. Se coc la 170 pentru 10 minute cca. Se lasa la racit dupa care se umplu cu gem de zmeura preferatul meu, puteti sa folositi gemul preferat, dar trebuie sa fie mai acrisor. Se topeste ciocolata cu un pic de lapte in mw. Se pune intr-un pos si se orneaza. Se lasa sa se intareasca ciocolata si se pun in frigider. Sunt delicioase langa o cana de cafea.