Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se pun ouale, 2 intregi si un galbenus (albusul in pastram pentru glazura), pe rand si se incorporeaza bine. Dupa care se pune coaja si zeama de la cele 2 lamai. La urma 500 g faina amestecata cu praful de copt trebuie sa fie un aluat ca o plastelina daca mai e nevoie se mai adauga 50 -100 g faina. Se da la frigider pentru 30 min. Se fac bilute cat o nuca se aseaza intr-o tava tapetat cu hartie de copt, dupa care se turtesc un pic cu degetul. Se coc la 170 pentru 10 - 15 minute. Se lasa la racit. Glazura: Se bate albusul spuma se adauga zaharul pudra amestecand bine. 2 linguri de apa fierbinte si 2 linguri de zeama de lamaie. Daca este prea lichida se pune inca un pic de zahar pudra in schimb daca este prea tare se mai adauga apa. Se glazureaza fursecurile si se lasa la uscat glazura. Eu am pus si niste bombonele de zahar colorate deasupra. Super buni cu un gust perfect de lamaie.

Untul moale se amesteca cu zaharul pudra pana acesta se topeste. Se pun ouale, 2 intregi si un galbenus (albusul in pastram pentru glazura), pe rand si se incorporeaza bine. Dupa care se pune coaja si zeama de la cele 2 lamai. La urma 500 g faina amestecata cu praful de copt trebuie sa fie un aluat ca o plastelina daca mai e nevoie se mai adauga 50 -100 g faina. Se da la frigider pentru 30 min. Se fac bilute cat o nuca se aseaza intr-o tava tapetat cu hartie de copt, dupa care se turtesc un pic cu degetul. Se coc la 170 pentru 10 - 15 minute. Se lasa la racit. Glazura: Se bate albusul spuma se adauga zaharul pudra amestecand bine. 2 linguri de apa fierbinte si 2 linguri de zeama de lamaie. Daca este prea lichida se pune inca un pic de zahar pudra in schimb daca este prea tare se mai adauga apa. Se glazureaza fursecurile si se lasa la uscat glazura. Eu am pus si niste bombonele de zahar colorate deasupra. Super buni cu un gust perfect de lamaie.