Ceapa tocata marunt se caleste usor pana se inmoaie in unt, se adauga ciupercile taiate feli, se amesteca cca 4 minute, apoi se adauga smantana. Se mai lasa 4-5 minute la foc mic si se ia de pe foc. Carnea tocata se amesteca cu mararul, usturoiul, sare si piper. Se adauga si compozitia din tigaie, pesmetul si se amesteca bine. Se formeaza o rulada in care punem felii de morcov fiert taiat pe lungime si felii de ardei kapia taiat felii pe lungime. Cascavalul se da prin razatoarea mare, se amesteca bine cu ouale batute.

Intr-o tava se pune hartie de copt si se intinde amestecul de cascaval cu oua, grosime cca 5-6 mm, 27/35 cm. Se da la cuptorul preincalzit cca 12 minute. Se scoate din cuptor si se pune pe masa, se scoate compozitia cu hartia de copt. Cat este calda, se pune tocatura pe marginea blatului, se da o forma rotunda, se lasa loc stanga, dreapta, pentru inchiderea ruladei. Se imbraca bine si strans in folie de aluminiu(folia de aluminiu se dubleza prin impaturire la mijloc sa cuprinda toata rulada) si se da la cuptorul preincalzit 35-40 min.

Se scoate si se lasa la racit 30 minute in folia de aluminiu dupa care se poate taia.

Pofta buna!Rulada se consuma rece cu un sos de branza, smantana si usturoi sau sos Tzatziki,cu rosii,sau cu garnitura de cartofi aurii. In poza,pe platou mai apar si chiftelute din vinete,ciuperci,cartofi cu branza,varza,ficat,sosuri in ardei gras.