Detalii Ciuperci Champignion, la Cuptor
Curatati ciupercile si lasati o parte din codita atasata la palarie. Asezati-le intr-un vas termorezistent, unele langa altele. Separat, combinati ardeiul chili, usturoiul, sarea, sucul de lamaie, patrunjelul verde si distribuiti pe fiecare palarie a ciupercilor. Lasati in asteptare 30 min. Presarati parmezanul ras si asezati apoi cate 3- 4 cubuletele de cascaval in fiecare palarioara si cate 1 cubulet peste piciorul ciupercii. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptorul incins, pentru cca 15- 20 min, la 200 grade sau pana ce ciupercile sunt facute si cascavalul topit si frumos rumenit. Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple, alaturi de o salata de rosii sau ca garnitura langa carne.
Curatati ciupercile si lasati o parte din codita atasata la palarie. Asezati-le intr-un vas termorezistent, unele langa altele. Separat, combinati ardeiul chili, usturoiul, sarea, sucul de lamaie, patrunjelul verde si distribuiti pe fiecare palarie a ciupercilor. Lasati in asteptare 30 min. Presarati parmezanul ras si asezati apoi cate 3- 4 cubuletele de cascaval in fiecare palarioara si cate 1 cubulet peste piciorul ciupercii. Stropiti cu ulei de masline. Dati la cuptorul incins, pentru cca 15- 20 min, la 200 grade sau pana ce ciupercile sunt facute si cascavalul topit si frumos rumenit. Serviti cat sunt calde, presarate cu patrunjel verde, simple, alaturi de o salata de rosii sau ca garnitura langa carne.