Nu am mai facut o mancarica cu carne de vitel cam demult. Ma feresc de ea pentru ca fierbe mai greu, desi gustul e minunat. Va invit sa gustati . A iesit delicioasa.

Preparare tocanita de vitel:Carnea se spala, se sterge si se taie cubulete. Ceapa se toaca marunt si se pune la calit in ulei incins. Cand a devenit sticloasa se adauga cubuletele de carne . Se calesc si impreuna pentru cateva minute, apoi se adauga apa si se lasa sa fiarba la foc mic. Se mai pune apa fiarta din cand in cand pana ce carnita e complet fiarta.

Cartofii se curata, se spala si se taie si ei cubulete. Se adauga peste carne si se lasa sa fiarba impreuna. Cand sunt aproape gata se adauga si rosia fara coaja tocata, sare, piper si pasta de tomate.

Cand tocanita de vitel e gata, se da deoparte de pe foc si se adauga patrunjel tocat marunt.

Pofta buna!