Reteta luata de pe blogul lui Adi Hadean...

Cu mici modificari....

Stafidele se tin in apa cu esenta de rom macar 1 ora la inmuiat.

Se separa albusurile de galbenusuri. Albusurile se bat bine spume iar galbenusurile se amesteca cine de tot cu zaharul, zaharul vanilat si uleiul.

Se adauga apoi toate celelalte ingrediente.

La sfarsit se adauga albusurile spuma, incorporandu-le incet cu lingura cu miscari line de jos in sus.

Intr-o tava punem hartie de copt pe care o ungem cu putin unt si rasturnam compozitia prajiturii. O dam la cuptorul dinainte incins pina face crusta aramie deasupra. Prajitura lasa la racit si apoi se taie. Sau asa fierbinte se rastoarna peste ea un sirop facut dintr-o cana cu apa, 3 linguri zahar care se lasa sa dea in clocot. Se adauga in sirop esenta de rom, dupa ce siropul a fiert.

Pofta mare !Puteti alege varianta servirii prajiturii in ambele feluri, asa cum am facut si eu.