Taiati pieptul de pui in fasii late de cca 2 cm si puneti-le intr-un bol incapator. Adaugati restul ingredientelor si omogenizati. Separat, incingeti mai mult ulei intr-o tigaie. Luati cate o lingura din amestecul cu pui si puneti gramajoare in tigaie. Prajiti la foc mic, de jur imprejur, pana ce snitelele sunt facute si frumos rumenite. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata preferata. Sunt la fel de bune si reci.

Taiati pieptul de pui in fasii late de cca 2 cm si puneti-le intr-un bol incapator. Adaugati restul ingredientelor si omogenizati. Separat, incingeti mai mult ulei intr-o tigaie. Luati cate o lingura din amestecul cu pui si puneti gramajoare in tigaie. Prajiti la foc mic, de jur imprejur, pana ce snitelele sunt facute si frumos rumenite. Scoateti pe servetele absorbante. Serviti cat sunt calde, alaturand garnitura si / sau salata preferata. Sunt la fel de bune si reci.