Piersicile se taie bucatele si se presara cu zahar vanilat. Intr-un bol se pune faina, amidonul, sarea si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca uleiul cu zaharul pana se obtine o copozitie omogena. Peste compozitia de zahar si ulei se pune apa minerala si se incorporeaza compozitia de faina. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun piersicile. Checul se baga in cuptorul preincalzit si se lasa pana trece testul scobitoarei.

Piersicile se taie bucatele si se presara cu zahar vanilat. Intr-un bol se pune faina, amidonul, sarea si praful de copt. Intr-un alt vas se amesteca uleiul cu zaharul pana se obtine o compozitie omogena. Peste compozitia de zahar si ulei, se pune apa minerala si se incorporeaza compozitia de faina. Compozitia se pune intr-o tava tapetata cu hartie de copt, iar deasupra se pun piersicile. Checul se baga in cuptorul preincalzit si se lasa pana trece testul scobitorii. Cand s-a racit se pudreaza cu zahar pudra, se feliaza si se serveste. Pofta buna!!!