Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa. Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena. Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan. Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada.

Se prepara un sirop din zaharul tos, cafea si apa. Biscuitii se trec prin masina de tocat, dupa care se amesteca cu cacaua, gemul, 2 linguri de nuca de cocos si siropul cu cafea. Toate aceste ingrediente se amesteca bine, pana ce compozitia devine omogena. Compozitia obtinuta se imparte in doua si se intinde pe cate foaie de celofan. Se prepara o crema din margarina, zaharul pudra si nuca de cocos si se intinde peste compozitia de biscuiti, peste aceasta crema se presara stafide. Cu ajutorul celofanului se ruleaza incet formand o rulada. Ruladele obtinute se da la rece, aproximativ pentru 3 ore, dupa care se feliaza si se servesc. Pofta buna!!!