Mixati albusurile cu 1 praf de sare, spuma tare. Adaugati tot cate 1 lingura din zaharul pudra, zeama de lamaie si mixati in continuare pana ce zaharul este incorporat complet si obtineti o bezea lucioasa si tare. La sfarsit inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt si cubuletele de rahat cu ajutorul unei spatule, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 25-30 min, la 170 grade sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat.

Mixati albusurile cu 1 praf de sare, spuma tare. Adaugati tot cate 1 lingura din zaharul pudra, zeama de lamaie si mixati in continuare pana ce zaharul este incorporat complet si obtineti o bezea lucioasa si tare. La sfarsit inglobati faina cernuta impreuna cu praful de copt si cubuletele de rahat cu ajutorul unei spatule, prin rasturnare, de jos in sus. Turnati aluatul intr-o tava de chec, tapetata cu hartie de copt. Dati la cuptorul preincalzit, pentru cca 25-30 min, la 170 grade sau pana ce checul este copt, frumos rumenit si trece testul cu scobitoarea. Lasati la racit pe un gratar. Serviti feliat.