O reteta by http://micutacasa.blogspot.com/, cu mici modificari.

Am tot strambat din nas cand am vazut reteta aceasta..-Ceapa prajita?! Bleah....:))Dar tot am incercat-o pt ca asa-s eu, mai curioasa....

Si alaturi de sos, chiar mi se parea mai imbietoare.

Prin urmare, dupa ce am venit de la festivitatea de deschidere a noului an scolar, cu un brat de flori primit de la elevi, m-am gandit sa prepar si eu o noua reteta impodobita cu floricelele primite:)))Rezultatul? Nici gand n-a fost pe masura asteptarilor mele....

Pentru ca a iesit o mancarica grozava!!! Nici pomeneala de gust de ceapa sau mai stiu eu ce chestii de care ma temeam..

Au un gust de chipsuri, sunt crocante si merg absolut perfect cu acest sos.

Se prepara sosul, mai intai. Punem toate ingredientele intr-un castron si le amestecam bine, apoi punem sosul la frigider.

Curatam ceapa si apoi o taiem felii de aprox. 1/2 cm. Desprindem inelele de ceapa, cu grija, sa nu se rupa.

Preparam aluatul pt pane: batem oul bine, adaugam condimentele, laptele, apoi, treptat faina.

Luam inelele de ceapa si le punem pe toate in castronul cu aluat si le amestecam foarte incet cu o paleta, pana sunt unse de tot cu compozitie. In uleiul incins bine, dar nu la foc maxim, prajim pe rand toate inelele.

Le luam pe un servet de hartie, ca sa mai absoarba putin uleiul in exces, apoi scoatem sosul pregatit dinainte din frigider si servim cu mare pofta.