Taiati vanata si dovlecelul rondele de cca 5 mm grosime; Insirati-le pe un tocator si puneti sare pe ele si lasati-le cca 10 minute pentru a se ridica apa din ele tapetati-le apoi cu un servetel; Incingeti o tigaie grill si puneti legumele in aceasta; Zdrobiti miezul de nuca (nu foarte marunt); Taiati bucata de telemea cubulete; Prajiti feliile de paine si taiati-le batonase; Tocati mararul si amestecati-l cu iaurtul si lingurita de zeama de lamaie; Amestecati ingredientele intr-un bol si serviti cu placere. Pofta buna !Taiati vanata si dovlecelul rondele de cca 5 mm grosime; Insirati-le pe un tocator si puneti sare pe ele si lasati-le cca 10 minute pentru a se ridica apa din ele tapetati-le apoi cu un servetel; Incingeti o tigaie grill si puneti legumele in aceasta; Zdrobiti miezul de nuca (nu foarte marunt); Taiati bucata de telemea cubulete; Prajiti feliile de paine si taiati-le batonase; Tocati mararul si amestecati-l cu iaurtul si lingurita de zeama de lamaie; Amestecati ingredientele intr-un bol si serviti cu placere. Pofta buna !