Cu un peeler (cutit economic) taiati fasii de dovlecel de aceeasi dimensiune (insa omiteti miezul (acolo se strange foarte multa apa); Intindeti-le pe un tocator de lemn si puneti putina sare pe deasupra; Lasati-le cca 15 min si tapetati-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa; Curatati crevetii lasandu-le coada (pentru efect); Taiati usturoiul pe lungime, pe jumatate si scoateti-i inima (vena aceea verde); Taiati rosiile cherry in 4; Adaugati untul si uleiul de masline in tigaie; Cand aceasta s-a incins adaugati crevetii si usturoiul; Sotati-i cca 2-3 minute, adaugati cimbrul si stingeti cu vinul roze; Adaugati rosiile cherry, zaharul si fierbeti alte 2 min; Tocati patrunjel si adaugati pe deasupra; Puneti apa la fiert cu sare cand aceasta clocoteste adaugati tagliatellele de dovlecei; Fierbeti cca 1 min, si scoateti-le intr-un castron cu gheata si apa (soc termic - pentru a-si pastra culoarea); Sotati-le intr-un wok cu putin ulei, sos de soia, piper negru dupa gust, coaja de lime si zeama de lamaie; La sfarsit adaugati 2-3 picaturi de ulei de susan si lingura de seminte de susan; Serviti impreuna cu crevetii; Pofta buna !Cu un peeler (cutit economic) taiati fasii de dovlecel de aceeasi dimensiune (insa omiteti miezul (acolo se strange foarte multa apa); Intindeti-le pe un tocator de lemn si puneti putina sare pe deasupra; Lasati-le cca 15 min si tapetati-le cu cateva servetele pentru a absorbi excesul de apa; Curatati crevetii lasandu-le coada (pentru efect); Taiati usturoiul pe lungime, pe jumatate si scoateti-i inima (vena aceea verde); Taiati rosiile cherry in 4; Adaugati untul si uleiul de masline in tigaie; Cand aceasta s-a incins adaugati crevetii si usturoiul; Sotati-i cca 2-3 minute, adaugati cimbrul si stingeti cu vinul roze; Adaugati rosiile cherry, zaharul si fierbeti alte 2 min; Tocati patrunjel si adaugati pe deasupra; Puneti apa la fiert cu sare cand aceasta clocoteste adaugati tagliatellele de dovlecei; Fierbeti cca 1 min, si scoateti-le intr-un castron cu gheata si apa (soc termic - pentru a-si pastra culoarea); Sotati-le intr-un wok cu putin ulei, sos de soia, piper negru dupa gust, coaja de lime si zeama de lamaie; La sfarsit adaugati 2-3 picaturi de ulei de susan si lingura de seminte de susan; Serviti impreuna cu crevetii; Pofta buna !