Separati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare Mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul Adaugati albusurile peste galbenusuri si omogenizati usor, cu spatula, de jos in sus Amestecati faina cu cacao si praful de copt si cerneti peste compozitia de mai sus Amestecati la fel cu spatula, de jos in sus Tapetati o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si turnati compozitia, nivelati usor si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 25 de minute (faceti testul cu scobitoarea cand este gata) dimensiune tava 25 x 30 cm Scoateti blatul si lasati-l sa se raceasca Puneti gelatina intr-un bol cu 100 ml apa rece si lasati-o la hidratat Scoateti samburii la caise si taiati-le in cubulete Mixati ricotta cu zaharul pudra, adaugati coaja de portocala si esenta de migdale Adaugati in crema frisca batuta si caisele si omogenizati usor, cu o spatula Topiti gelatina la bain-marie, apoi adaugati-o in crema Lasati crema la frigider 15- 20 de minute Taiati blatul dreptungiular pe jumatate Tapetati cu folie de plastic o forma dreptungiulara (sa aiba marimea unei jumatati de blat), si puneti la baza o jumatate de blat Puneti crema de branza si caise, asezati deasupra celalalt blat de cacao si inveliti cu folie de plastic Lasati prajitura la frigider cateva ore sau cel mai bine peste noapte inainte sa o taiati Pudrati cu zahar inainte de servireSeparati ouale si mixati albusurile cu un praf de sare pana obtineti o bezea tare Mixati galbenusurile cu zaharul pana se albesc si isi dubleaza volumul Adaugati albusurile peste galbenusuri si omogenizati usor, cu spatula, de jos in sus Amestecati faina cu cacao si praful de copt si cerneti peste compozitia de mai sus Amestecati la fel cu spatula, de jos in sus Tapetati o tava dreptunghiulara cu hartie de copt si turnati compozitia, nivelati usor si coaceti in cuptorul preincalzit la 180 de grade, pentru 25 de minute (faceti testul cu scobitoarea cand este gata) dimensiune tava 25 x 30 cm Scoateti blatul si lasati-l sa se raceasca Puneti gelatina intr-un bol cu 100 ml apa rece si lasati-o la hidratat Scoateti samburii la caise si taiati-le in cubulete Mixati ricotta cu zaharul pudra, adaugati coaja de portocala si esenta de migdale Adaugati in crema frisca batuta si caisele si omogenizati usor, cu o spatula Topiti gelatina la bain-marie, apoi adaugati-o in crema Lasati crema la frigider 15- 20 de minute Taiati blatul dreptungiular pe jumatate Tapetati cu folie de plastic o forma dreptungiulara (sa aiba marimea unei jumatati de blat), si puneti la baza o jumatate de blat Puneti crema de branza si caise, asezati deasupra celalalt blat de cacao si inveliti cu folie de plastic Lasati prajitura la frigider cateva ore sau cel mai bine peste noapte inainte sa o taiati Pudrati cu zahar inainte de servire