Coaceti usturoiul in cuptor; Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte; Puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa); Cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron; Treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo); Compozitia rezultat-o introduceti-o intr-un blender, impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boia dulce si piper cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o blendati sa obtineti o pasta fina, cremoasa; Taiati ceapa rosie cubulete mici; Tocati coriandrul marunt; Serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta; Prajiti paine sau serviti alaturi de pita; Pofta buna !Coaceti usturoiul in cuptor; Lasati fasolea la inmuiat cu o seara inainte; Puneti-o la fiert cu sare (timpul de fierbere al fasolei este influentat de calitatea sa); Cand bobul s-a fiert, scurgeti apa intr-un castron; Treceti boabele prin sita (pentru a ramane teaca fiecareia acolo); Compozitia rezultat-o introduceti-o intr-un blender, impreuna cu uleiul de masline, chimionul, chimenul, boia dulce si piper cayenne, zeama de lamaie, sare, piper, usturoi copt si suficienta zeama din cea in care a fiert fasolea, ca dupa ce o blendati sa obtineti o pasta fina, cremoasa; Taiati ceapa rosie cubulete mici; Tocati coriandrul marunt; Serviti fasolea cu ceapa rosie si coriandru, decorata cu boia, putin ulei de masline si frunze de menta; Prajiti paine sau serviti alaturi de pita; Pofta buna !