Punem uleiul de masline la incins, intre timp taiem ceapa rondele, o aruncam in tigaie, o lasam pana se ingalbeneste putin, apoi adaugam crevetii. Ca sa nu stam degeaba 5-7 minute pana patrunde focul crevetii, taiem si rosiile rondele, ati putea chiar sa puneti o oala cu apa si sare separat pentru a fierbe pastele. Dupa ce ati rumenit crevetii umpic, adaugati si rosiile sa se caleasca putin, odata calite punem si tonul si mai lasam 5-7 minute. Condimentam dupa gust cu piper, vegeta, oregano, cimbru, usturoi. Eu am pus cate 1 lingura din fiecare, mai putin piper si 2 linguroace de usturoi! : d Pastele dupa ce au fiert le clatim cu apa rece si amestecam cu maglavaisul facut in tigaie. Pofta Mare!Punem uleiul de masline la incins, intre timp taiem ceapa rondele, o aruncam in tigaie, o lasam pana se ingalbeneste putin, apoi adaugam crevetii. Ca sa nu stam degeaba 5-7 minute pana patrunde focul crevetii, taiem si rosiile rondele, ati putea chiar sa puneti o oala cu apa si sare separat pentru a fierbe pastele. Dupa ce ati rumenit crevetii umpic, adaugati si rosiile sa se caleasca putin, odata calite punem si tonul si mai lasam 5-7 minute. Condimentam dupa gust cu piper, vegeta, oregano, cimbru, usturoi. Eu am pus cate 1 lingura din fiecare, mai putin piper si 2 linguroace de usturoi! : d Pastele dupa ce au fiert le clatim cu apa rece si amestecam cu maglavaisul facut in tigaie. Pofta Mare!