Chiftelute mai bune decat cele confectionate in tuci la foc de lemne nu cred ca exista.............prin vara am fost la tara,la sora lui George.

Ne-a venit mareata idee de a praji chiftelutele afara,in tuci,la foc de lemne.

Sa va spun cum au iesit?.........................,numai daca veti gusta,atunci papilele voastre gustative vor simti cu adevarat gustul .

Se servesc atat calde cat si reci,ca atare sau alaturi de o garnitura si o salata.

Erau atat de bune si mirosea asa de frumos incat noi am furatsi am mancat asa fierbinti chiar la fata locului.

Se trece prin masina de tocat carnea si odata cu ea ceapa si usturoiul. Se adauga apoi ouale si mararul.

Se amesteca bine cu mana.

Se condimenteaza dupa gust cu sare si piper.

Se adauga putina apa minerala (le face mai pufoase).

Se amesteca bine.

Cu mana inmuiata in apa se formeaza bilute care se tavalesc prin faina si apoi prin fulgii de porumb maruntiti.

Pana aicea ne-am ocupat noi fetele,de aici inainte i-am inmanat stafeta lui George..................hihihi.

Deci a pregatit focul,a pus ulei in tuci,l-a infierbantat si apoi rand pe rand a prajit chiftelele.