Blat Mixeaza untul, lasat la temperatura camerei, cu zaharul, pana devine spuma. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare. Amesteca faina cu praful de copt si cacaua si adauga in trei etape, peste oua, alternand cu adaugarea laptelui, mixand in continuu la cea mai mica viteza a mixerului. Omogenizeaza, intinde compozitia intr-o tava de 20/30 cm tapetata cu hartie de copt, niveleaza si coace blatul la foc mic pana devine neted la suprafata si trece testul cu scobitoarea. Lasa-l la racit. Sirop Caramelizeaza zaharul si stinge adaugand laptele. Mai lasa pe foc pana se dilueaza caramelul, avand grija sa nu dai laptele in foc. Siropul rece il torni, lingura cu lingura, peste blatul pe care in prealabil l-ai intepat pe ici colo c-o furculita pentru a absorbi tot siropul. Crema Pune laptele rece la foc impreuna cu zaharul, untul si cele 3 linguri de gris. Amesteca pana da in clocot, mai lasa 3 minute amestecand incontinuu . Ia de pe foc si adauga nuca de cocos, toata o data. Omogenizeaza si intinde crema calda peste prajitura. Niveleaza cat poti de bine. Glazura Omogenizeaza toate ingredientele pentru glazura punandu-le intr-un ibric, la foc mic si amestecand incontinuu. Toarna glazura peste crema rece, niveleaza si da tava la frigider pentru o ora. Portioneaza cu un cutit ascutit.

Blat Mixeaza untul, lasat la temperatura camerei, cu zaharul, pana devine spuma. Adauga ouale, unul cate unul, mixand dupa fiecare. Amesteca faina cu praful de copt si cacaua si adauga in trei etape, peste oua, alternand cu adaugarea laptelui, mixand in continuu la cea mai mica viteza a mixerului. Omogenizeaza, intinde compozitia intr-o tava de 20/30 cm tapetata cu hartie de copt, niveleaza si coace blatul la foc mic pana devine neted la suprafata si trece testul cu scobitoarea. Lasa-l la racit. Sirop Caramelizeaza zaharul si stinge adaugand laptele. Mai lasa pe foc pana se dilueaza caramelul, avand grija sa nu dai laptele in foc. Siropul rece il torni, lingura cu lingura, peste blatul pe care in prealabil l-ai intepat pe ici colo c-o furculita pentru a absorbi tot siropul. Crema Pune laptele rece la foc impreuna cu zaharul, untul si cele 3 linguri de gris. Amesteca pana da in clocot, mai lasa 3 minute amestecand incontinuu . Ia de pe foc si adauga nuca de cocos, toata o data. Omogenizeaza si intinde crema calda peste prajitura. Niveleaza cat poti de bine. Glazura Omogenizeaza toate ingredientele pentru glazura punandu-le intr-un ibric, la foc mic si amestecand incontinuu. Toarna glazura peste crema rece, niveleaza si da tava la frigider pentru o ora. Portioneaza cu un cutit ascutit.