O reteta pe care am facut-o in colaborare cu baiatul meu.

Amesteca bine drojdia cu 300 ml apaIntr-un castron pune faina, uleiul si sare. Adauga apa cu drojdie. Amesteca putin. Adauga ierburile si piperul. Amesteca cu linguraDaca coca e greu de amestecat, inseamna ca trebuie sa pui mai multa apa. Adauga inca 50 ml apa. Amesteca 5 minute.

Unge un castron curat cu uleiCu ajutorul unei spatule pune coca in castronul curat. Acopera castronul cu un prosop si lasa-l intr-un loc caldut 1 ora. Dupa acest timp presara faina pe masa si cu ajutorul unei spatule transfera coca pe masa. Presara bine coca cu fainaCu ajutorul unui cutit ascutit, trecut prin faina, taie coca in 9- 12 bucati pe care le faci mingiute.

Pune mingiutele intr-o tavitaPoti presara coca cu diferite seminte. Eu am folosit seminte de nigellaLasa coca la crescut cam 1 ora. In timpul acesta incalzeste cuptorul la maxim.

Coace 40 minute, la 200 C. In ultimele 10 minute poti da cuptorulmai tare daca painea n-a facut o crusta aurie, frumoasa.