Detalii Paste cu Lamaie, Patrunjel si Creveti
Se fierb pastele. Intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc crevetii pana devin roz. Se adauga coaja si sucul de la o lamaie, patrunjelul, doua linguri din apap in care au fiert pastele, sare si piper. Se scurg pastele, se pun in tigaie, si se amesteca bine. Dupa oreferinta se serveste cu felii de lamaie. Pentru a praji crevetii mai repede uscati-i pe o hartie de bucatarie.
Se fierb pastele. Intre timp se incinge uleiul intr-o tigaie si se prajesc crevetii pana devin roz. Se adauga coaja si sucul de la o lamaie, patrunjelul, doua linguri din apap in care au fiert pastele, sare si piper. Se scurg pastele, se pun in tigaie, si se amesteca bine. Dupa oreferinta se serveste cu felii de lamaie. Pentru a praji crevetii mai repede uscati-i pe o hartie de bucatarie.