Mai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema. Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica, apoi am adaugat frisca. In cafeaua preparata, am adaugat esenta de rom si cele doua cutiute cu lapte. Intr-o tava, am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafea, unul de crema, unul de piscoturi si ultimul strat a fost de crema. Am presarat deasupra cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un posh si am ornat cu ea peste cacao.

Tiramisu reteta originalaMai intai am batut frisca lichida cu zaharul vanilat si am dat-o la frigider. Intr-un castron, am pus galbenusurile si am adaugat treptat zaharul pudra, mixand pana acestea au devenit ca o crema. Am adaugat cate o lingura de mascarpone si am mixat la viteza mica, apoi am adaugat frisca. In cafeaua preparata, am adaugat esenta de rom si cele doua cutiute cu lapte. Intr-o tava, am pus un strat de piscoturi inmuiate in cafea, unul de crema, unul de piscoturi si ultimul strat a fost de crema. Am presarat deasupra cacao. Eu am oprit 3 linguri din crema, am pus-o intr-un posh si am ornat cu ea peste cacao.

Un dulce delicios si usor de preparat.