Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica separam copanelele de partea superioara. Eu am fiert carnea 30 de minute in oala sub presiune, dar voi o puteti fierbe intr-o oala normala, cam pe jumatate. Daca stiti ca puiul este fraged, atunci il fierbeti direct in oala cu mancare. Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il taiem bucatele potrivite. Ardeii ii curatam de cotor si seminte, ii taiem cubulete. Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa, boiaua dulce si cea iute. Le inabusim 2-3 minute, apoi punem bucatile de pui fierte pe jumatate, le rumenim usor. Adaugam ardeii, morcovul, le lasam 2-3 minute pe foc, apoi punem zeama in care am fiert puiul si daca mai este nevoie, mai completam cu apa pana acoperim carnea. Presaram sare si piper. Punem un capac si fierbem la foc potrivit. Tocam rosiile decojite si cam dupa 15 minute le adaugam si pe ele in mancare. Galustele: Intr-un bolisor batem spuma ouale cu sare si piper, apoi adaugam faina alba, amestecam pana se incorporeaza bine si nu sunt cocoloase. Cand carnea si legumele sunt bine patrunse, iar zeama este scazuta suficient, dam focul la mic, bagam o lingurita in zeama din oala sa fie fierbinte, apoi luam cu ea compozitie de galuste si le punem in oala. Trecem lingurita prin zeama fierbinte de fiecare data cand facem o galusca. Le lasam sa fiarba 8-10 minute la foc potrivit, apoi punem pasta de tomate. Lasam sa dea 3-4 clocote, apoi dam focul mic si incorporam smantana. Mai lasam cateva secunde pe foc, apoi tragem cratita de pe aragaz. Se presara patrunjel verde tocat deasupra si se serveste cald. Pofta buna!Parlim bucatile de carne pe flacara aragazului, le spalam bine si pulpele le taiem in doua, adica separam copanelele de partea superioara. Eu am fiert carnea 30 de minute in oala sub presiune, dar voi o puteti fierbe intr-o oala normala, cam pe jumatate. Daca stiti ca puiul este fraged, atunci il fierbeti direct in oala cu mancare. Curatam ceapa, o tocam marunt, morcovul il decojim si il taiem bucatele potrivite. Ardeii ii curatam de cotor si seminte, ii taiem cubulete. Intr-o cratita incingem uleiul, punem ceapa, boiaua dulce si cea iute. Le inabusim 2-3 minute, apoi punem bucatile de pui fierte pe jumatate, le rumenim usor. Adaugam ardeii, morcovul, le lasam 2-3 minute pe foc, apoi punem zeama in care am fiert puiul si daca mai este nevoie, mai completam cu apa pana acoperim carnea. Presaram sare si piper. Punem un capac si fierbem la foc potrivit. Tocam rosiile decojite si cam dupa 15 minute le adaugam si pe ele in mancare. Galustele: Intr-un bolisor batem spuma ouale cu sare si piper, apoi adaugam faina alba, amestecam pana se incorporeaza bine si nu sunt cocoloase. Cand carnea si legumele sunt bine patrunse, iar zeama este scazuta suficient, dam focul la mic, bagam o lingurita in zeama din oala sa fie fierbinte, apoi luam cu ea compozitie de galuste si le punem in oala. Trecem lingurita prin zeama fierbinte de fiecare data cand facem o galusca. Le lasam sa fiarba 8-10 minute la foc potrivit, apoi punem pasta de tomate. Lasam sa dea 3-4 clocote, apoi dam focul mic si incorporam smantana. Mai lasam cateva secunde pe foc, apoi tragem cratita de pe aragaz. Se presara patrunjel verde tocat deasupra si se serveste cald. Pofta buna!