Detalii Reţetă de preparare a papanaşilor cu smântână și dulceață de mure
Intr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie. Cernem faina, incepem sa o turnam in ploaie si framantam. Cand obtinem un aluat omogen, usor lipicos, incetam sa mai punem faina. Daca aveti o branza mai uscata cu siguranta o sa va trebuiasca mai putina faina. Il lasam la odihnit 15 minute la frigider. Presaram faina pe masa de lucru, rupem bucati de aluat si formam niste inele mai mari si cateva bilute. Intr-o tigaie incingem ulei, punem papanasii. Ii rumenim la foc potrivit, rand pe rand, pe ambele parti. Ii scoatem pe un platou pe niste servetele de bucatarie. Ii lasam 5 minute sa se racoreasca, punem smantana peste, dulceata de mure si servim. Sa aveti pofta!Reteta de preparare a papanasilor cu smantana si dulceata de mureIntr-un bol punem branza, smanatana, zaharul, ouale si le mixam pana obtinem o crema. Adaugam praful de copt, zaharul vanilat, coaja rasa de lamaie. Cernem faina, incepem sa o turnam in ploaie si framantam. Cand obtinem un aluat omogen, usor lipicos, incetam sa mai punem faina. Daca aveti o branza mai uscata cu siguranta o sa va trebuiasca mai putina faina. Il lasam la odihnit 15 minute la frigider. Presaram faina pe masa de lucru, rupem bucati de aluat si formam niste inele mai mari si cateva bilute. Intr-o tigaie incingem ulei, punem papanasii. Ii rumenim la foc potrivit, rand pe rand, pe ambele parti. Ii scoatem pe un platou pe niste servetele de bucatarie. Ii lasam 5 minute sa se racoreasca, punem smantana peste, dulceata de mure si servim. Sa aveti pofta!