Intr-un bol amestecam branza de vaci cu ouale si sosul caramel. Praful de copt il stingen cu putina zeama de lamaie, il adaugam in compozitia de mai sus. Punem praful de sare, amidonul, faina cernuta si amestecam cu ajutorul unei linguri. La final aromatizam totul cu esenta de vanilie. Vom obtine un aluat usor moale si lipicios. Pregatim o tava in care presaram niste faina. Ne infainam si mainile, luam bucati din compozitie, le aplatizam, punem cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi formam niste mingiute. Trebuie sa avem foarte bine infainate minile, altfel o sa va fie greu sa le modelati. Gogosile formate le asezam in tava in care am pus faina. Mie mi-au iesit 12 bucati, potrivite ca marime. Cand le terminam de facut, punem ulei intr-o tigaie, o transferam pe foc. Cand uleiul s-a incins, reglam focul sa fie potrivit, punem gogoselele la prajit. Le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem intr-un bol, pe servetele de bucatarie. Eu am rumenit doua ture de gogosi si am schimbat uleiul dupa prima tura, pentru ca a mai iesit din ciocolata si s-a inegrit putin. Le lasam putin sa se racoreasca, se pudreaza cu zahar si se servesc calde. Pofta buna!Intr-un bol amestecam branza de vaci cu ouale si sosul caramel. Praful de copt il stingen cu putina zeama de lamaie, il adaugam in compozitia de mai sus. Punem praful de sare, amidonul, faina cernuta si amestecam cu ajutorul unei linguri. La final aromatizam totul cu esenta de vanilie. Vom obtine un aluat usor moale si lipicios. Pregatim o tava in care presaram niste faina. Ne infainam si mainile, luam bucati din compozitie, le aplatizam, punem cate o lingurita de crema de ciocolata, apoi formam niste mingiute. Trebuie sa avem foarte bine infainate minile, altfel o sa va fie greu sa le modelati. Gogosile formate le asezam in tava in care am pus faina. Mie mi-au iesit 12 bucati, potrivite ca marime. Cand le terminam de facut, punem ulei intr-o tigaie, o transferam pe foc. Cand uleiul s-a incins, reglam focul sa fie potrivit, punem gogoselele la prajit. Le rumenim pe ambele parti, apoi le scoatem intr-un bol, pe servetele de bucatarie. Eu am rumenit doua ture de gogosi si am schimbat uleiul dupa prima tura, pentru ca a mai iesit din ciocolata si s-a inegrit putin. Le lasam putin sa se racoreasca, se pudreaza cu zahar si se servesc calde. Pofta buna!