Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei.

Se taie cubulete kaizerul si slanina si se adauga la ceapa.

Carnea se taie cubulete.

Pasatul se spala bine in mai multe ape, pana ramane curat. Se adauga langa ceapa, carnea, pasatul si 1 pahar de apa si se lasa la fiert pana scade apa, dar se mesteca intr-una in cratita .

Se condimenteaza cu cimbru si marar taiat marunt si condiment de sarmale, eventual sare, deoarece pasatul este mai dulce. Varza se spala, i se scoate cotorul, dupa care se pune la oparit intr-o oala cu apa. Cand este totul pregatit, incepem sa impaturam sarmalele. Intr-o oala incapatoare se pune prima data cimbru se marar, peste care se aseaza frunze de varza, incat sa fie totul acoperit.

Se aseaza un rand de sarmale, un rand de costita taiata bucati si din nou sarmale.

Pe deasupra se pune varza ramasa si taiata marunt.

Se adauga bulionul (sucul de rosii) si se completeaza cu apa calda pana se acopera sarmalele, dupa care se dau la foc incet. Se servesc cu smantana din belsug.

Se curata ceapa, se taie marunt si se caleste in ulei.

Se taie cubulete kaizerul si slanina si se adauga la ceapa.

Carnea se taie cubulete.

Pasatul se spala bine in mai multe ape, pana ramane curat. Se adauga langa ceapa, carnea, pasatul si 1 pahar de apa si se lasa la fiert pana scade apa, dar se mesteca intr-una in cratita .

Se condimenteaza cu cimbru si marar taiat marunt si condiment de sarmale, eventual sare, deoarece pasatul este mai dulce. Varza se spala, i se scoate cotorul, dupa care se pune la oparit intr-o oala cu apa. Cand este totul pregatit, incepem sa impaturam sarmalele. Intr-o oala incapatoare se pune prima data cimbru se marar, peste care se aseaza frunze de varza, incat sa fie totul acoperit.

Se aseaza un rand de sarmale, un rand de costita taiata bucati si din nou sarmale.

Pe deasupra se pune varza ramasa si taiata marunt.

Se adauga bulionul (sucul de rosii) si se completeaza cu apa calda pana se acopera sarmalele, dupa care se dau la foc incet. Se servesc cu smantana din belsug.