Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam, Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi. Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat. Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit. Budinca se prepara din lapte si 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta. Asezam fructele. Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.

Freacam galbenusurile cu sarea pana devin spuma. Turnam uleiul cate putin si mixam, Adaugam faina, amestecand usor sa nu dea inapoi. Batem albusurile spuma cu zaharul si le includem in aluat. Ungem tava cu unt din abundenta, turnam compozitia si o dam la cuptor, la foc potrivit. Budinca se prepara din lapte si 40 g zahar, cand s-a racit o amestecam usor cu frisca batuta si o intindem pe tarta. Asezam fructele. Pregatim pliculetul de gelatina tort-gelee cu zeama de compot sau un suc de portocale, si cu lingura turnam cu grija sa avem fructele acoperite.