Detalii Taitei romanesti cu mac si sos alb
Taitei Amestecam ouale cu faina bine de tot, framantam bine un aluat pe care-l lasam in folie la frigider 10 minute. Apoi il intindem si taiem sub forma dorita. Sos alb Prepararea e simpla: amestecam ciocolata cu frisca lichida pe baie de aburi sa n-o ardem, iar cand e omogena, adaugam macul si coaja rasa de lamaie. Frisca sa fie grasa, de 35%. Turnam licoarea peste pastele aburinde si servim.
Taitei Amestecam ouale cu faina bine de tot, framantam bine un aluat pe care-l lasam in folie la frigider 10 minute. Apoi il intindem si taiem sub forma dorita. Sos alb Prepararea e simpla: amestecam ciocolata cu frisca lichida pe baie de aburi sa n-o ardem, iar cand e omogena, adaugam macul si coaja rasa de lamaie. Frisca sa fie grasa, de 35%. Turnam licoarea peste pastele aburinde si servim.
Taiteii se servesc calzi.