Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert. Castraveciorii se taie cubulete si se pun intr-o strecuratoare, la scurs. Prazul se taie rondele subtiri. Fileul de macrou afumat se taie in bucati mai mari. Atentie la oasele fine! Dupa ce cartofii s-au fiert si s-au racit, amestecam toate ingredientele cu 3-4 linguri de maioneza, saram si piperam dupa gustul fiecaruia. Se lasa salata cateva ore la frigider. Pofta buna!Cartofii se curata si se taie cubulete. Se pun la fiert. Castraveciorii se taie cubulete si se pun intr-o strecuratoare, la scurs. Prazul se taie rondele subtiri. Fileul de macrou afumat se taie in bucati mai mari. Atentie la oasele fine! Dupa ce cartofii s-au fiert si s-au racit, amestecam toate ingredientele cu 3-4 linguri de maioneza, saram si piperam dupa gustul fiecaruia. Se lasa salata cateva ore la frigider. Pofta buna!