Pentru inceput, ne ocupam de crema de vanilie. Laptele, zaharul, ouale, amidonul si sarea se amesteca si se pun la fiert intr-o cratita antiaderenta. Se amesteca continuu, iar cand crema s-a ingrosat suficient se da deoparte si se adauga vanilia si razatura de lamaie. Se lasa la racit. Tava in care se asambleaza prajitura trebuie sa fie cam de marimea foii de pandispan. Punem prima foaie si o ungem cu jumatate din cantitatea de gem. Asezam a doua foaie, ungem cu restul de gem si aranjam uniform bananele taiate rondele. Deasupra acestora vine minunata crema de vanilie si apoi ultima foaie. Presam putin. Topim ciocolata amaruie la bain marie, o pumem calduta peste ultima foaie si presaram cocos. Se lasa peste noapte la rece. Este minunata, combinatia de capsuni, banane si vanilie este dementiala!Pentru inceput, ne ocupam de crema de vanilie. Laptele, zaharul, ouale, amidonul si sarea se amesteca si se pun la fiert intr-o cratita antiaderenta. Se amesteca continuu, iar cand crema s-a ingrosat suficient se da deoparte si se adauga vanilia si razatura de lamaie. Se lasa la racit. Tava in care se asambleaza prajitura trebuie sa fie cam de marimea foii de pandispan. Punem prima foaie si o ungem cu jumatate din cantitatea de gem. Asezam a doua foaie, ungem cu restul de gem si aranjam uniform bananele taiate rondele. Deasupra acestora vine minunata crema de vanilie si apoi ultima foaie. Presam putin. Topim ciocolata amaruie la bain marie, o pumem calduta peste ultima foaie si presaram cocos. Se lasa peste noapte la rece. Este minunata, combinatia de capsuni, banane si vanilie este dementiala!