Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.

Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza. Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare. Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici. Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit. ATENTIE! Daca focul este prea tare,bilele vor crapa. Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste. Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua. La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar. Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.

Intr-un vas se mixeaza ouale cu zaharul si esenta de lamaie.

Cand zaharul s-a topit se adauga uleiul ca la maioneza. Apoi se adauga faina si praful de copt si se framanta un aluat nu prea tare. Pudram mainile cu faina si incepem sa facem bilute micute de dimensiunea unei nuci mai mici. Tava care a fost in prealabil tapetata cu hartie de copt se introduce la cuptor pentru 20 minute la foc potrivit. ATENTIE! Daca focul este prea tare,bilele vor crapa. Cand sunt gata se scoate tava si se lasa sa se raceasca.

Dupa ce s-au racit....se ia fiecare bila si cu o lingurita se scobeste. Dupa ce am scobit bilele se umplu cu crema dupa preferita(crema Nutella,o crema de unt,zahar,cacao si nuci) si se lipesc cate doua. La final,se ia fiecare bila se trece printr-un amestec colorant(lapte dulce+colorant),iar apoi de dau prin zahar. Dupa ce am decorat toate piersicile,le bagam la frigider pentru a se intari zaharul.