M-am cam ferit pana acum sa fac bezele. Poate pentru ca prima incercare a fost un esec. Dar iata ca o reteta din revista,,GoodFood,, m-a convins si am incercat din nou. A fost un succes, iar gustul divin. i pentru ca tot suntem in luna indragostitilor.......atunci sa fie cu ....love!Se bat albusurile intai cu un praf de sare si 4 lingurite de zahar pana obtinem o spuma si zaharul s-a topit. Adaugam apoi celelalte 4 lingurite de zahar si batem in continuare.

Intr-o cescuta se amesteca amidonul cu otetul. Pasta obtinuta se adauga peste spuma de albusuri si mai batem cateva minute ca sa se incorporeze bine.

Pe o hartie de copt trasam un cerc cu diametrul de 14 cm. Punem spuma in interiorul lui intr-un strat cam de 2 cm, apoi pe margine cu lingurita facem gramajoare pastrand conturul. Punem la copt in cuptorul preincalzit pentru cca o ora si lasat cu usa intredeschisa. Se da la racit.

Pe blatul de merengue se pun frisca batuta, fructe taiate la alegere si se presara zahar pudra. Se serveste imediat.

Pofta buna!