Orezul se spala si se pune la fiert, cu o cana cu apa, intr-un vas cu baza dubla, pana infloreste. Adaugam laptele cald, zaharul si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand destul de des. Cand orezul este aproape fiert, punem si zaharul vanilat si coaja de lamaie. Repartizam in castronase si presaram deasupra scortisoara pudra.

Orezul se spala si se pune la fiert, cu o cana cu apa, intr-un vas cu baza dubla, pana infloreste. Adaugam laptele cald, zaharul si lasam sa fiarba la foc mic, amestecand destul de des. Cand orezul este aproape fiert, punem si zaharul vanilat si coaja de lamaie. Repartizam in castronase si presaram deasupra scortisoara pudra. Orezul nu trebuie sa absoarba in totalitate laptele, pentru a nu se intari excesiv cand se raceste. Il putem servi si cu dulceata preparata din diverse fructe. Este la fel de delicios.