Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul. Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul. Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de faina. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine. Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit. Pentru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala. La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema de mascarpone.

Intr-un vas se amesteca faina cernuta, praful de copt, sarea si bicarbonatul. Separat se bate zaharul cu untul, la mixer si se adauga si ouale, unul cate unul. Se amesteca esenta de portocale cu laptele si colorantul portocaliu si se adauga peste aluat si cu amestecul de faina. Se adauga si zeama si coaja de portocala rasa. Se amesteca bine. Se coace la cuptor in jur de 10-15 minute, apoi se lasa la racit. Pentru a prepara crema vom mixa crema de mascarpone cu ghimbirul confiat si maruntit si cu zeama de portocala. La final se lipesc fursecurile doua cate doua cu crema de mascarpone.