Mixam ouale cu zaharul minim 5 minute, apoi adaugam laptele si uleiul treptat. Cand s-au incorporat, punem faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Urmeaza esenta de vanilie, coaja si zeama de lamaie. Imprietenim si ciocolata cu aluatul, apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Asezam visinele, fara sa apasam si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade, pentru 35-40 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie, dupa dorinta fiecaruia.

Mixam ouale cu zaharul minim 5 minute, apoi adaugam laptele si uleiul treptat. Cand s-au incorporat, punem faina amestecata cu praful de copt, lingura cu lingura. Urmeaza esenta de vanilie, coaja si zeama de lamaie. Imprietenim si ciocolata cu aluatul, apoi turnam compozitia in tava tapetata cu hartie de copt. Asezam visinele, fara sa apasam si dam la cuptor, preincalzit la 180 grade, pentru 35-40 minute. Se lasa sa se raceasca si se taie, dupa dorinta fiecaruia. Daca folosim visine proaspete, scoatem samburii si le lasam la scurs o jumatate de ora. In cazul visinelor congelate, le lasam la dezghetat, le stoarcem usor si lasam in continuare la scurs.