imi pare rau ca nu mi-a trecut prin minte decat cand am terminat mancarea sa o pregatesc in tigaia hot-pan,economiseam ceva timp....

Se pot pune de seara pana dimineata sau cateva ore pulpele la marinat in putin ulei de masline cu sare si piper. Iepurele meu a fost tanar asa ca nu a fost nevoie sa-l las la macerat.

Taiem ceapa rondele, ardeiul il curatam si il taiem fasii, morcovii ii curatam si ii taiem si pe ei rondele mici. Punem legumele intr-un vas mai mare, cu putin ulei de masline si lasam cateva minute la calit. Punem si pulpele, adaugam 50 ml apa, saram, piperam, punem jumatate de lingurita de verdeturi italiene, mirodeniile de la fuchs si mai lasam pe foc vreo 10 minute, amestecand din cand in cand. Adaugam ciupercile scurse si stoarse de apa si amestecam, lasam vreo 5 minute apoi punem vinul si apa, acoperim cu un capac si lasam pe foc, amestecand din cand in cand si completand cu apa daca scade prea mult lichidul, pana carnea este moale. Adaugam pasta de rosii si boiaua, usturoiul pisat, mai condimentam daca este cazul. Oprim focul si presaram deasupra patrunjel tocat.

Servim cu piure de cartofi.