Se pregateste o tava rotunda de tort cu fund detasabil ( = 20 cm) si se imbraca cu folie alimentara. Se maruntesc pe rand biscuitii (intai biscuitii Oreo) cu blenderul si se topeste untul o jumatate de minut la microunde, dupa care untul racit se adauga peste biscuiti. Se amesteca biscuitii cu untul topit, se omogenizeaza bine compozitia. La fel procedam si cu biscuitii vanilati. Dupa aceasta se aseaza uniform in tava intai un strat de biscuiti Oreo, apoi biscuitii vanilati, presand bine fiecare blat pe fundul tavii cu ajutorul unei linguri. Dupa ce blatul este gata, acesta se tine la rece in frigider pana terminam crema si jeleul. Pentru jeleul de portocale vom amesteca praful de budinca cu 2 linguri de zahar si sucul de portocale, dupa care vom pune la foc mic amestecand in continuu pana incepe sa se formeze jeleul. Jeleul cald se toarna peste blatul de biscuiti si presara rodii si se baga din nou la frigider. Pentru a prepara crema: Se pune gelatina la inmuiat conform instructiunilor de pe ambalaj si apoi aceasta se lichefiaza introducand vasul cu gelatina cateva secunde la microunde. Cu ajutorul mixerului se bate crema Mascarpone impreuna cu ciocolata alba topita pana ce aceasta devine spumoasa si isi dubleaza volumul. Se amesteca crema de branza si ciocolata cu frisca batuta, gelatina lichefiata si se omogenizeaza crema cu ajutorul unei spatule. Crema se toarna peste stratul de jeleu si rodii si se niveleaza cu o spatula. Se introduce la frigider pentru 3-4 ore pana se intareste crema. La final se decoreaza cu fulgi de ciocolata si frucete dupa preferinta.

Se pregateste o tava rotunda de tort cu fund detasabil ( = 20 cm) si se imbraca cu folie alimentara. Se maruntesc pe rand biscuitii (intai biscuitii Oreo) cu blenderul si se topeste untul o jumatate de minut la microunde, dupa care untul racit se adauga peste biscuiti. Se amesteca biscuitii cu untul topit, se omogenizeaza bine compozitia. La fel procedam si cu biscuitii vanilati. Dupa aceasta se aseaza uniform in tava intai un strat de biscuiti Oreo, apoi biscuitii vanilati, presand bine fiecare blat pe fundul tavii cu ajutorul unei linguri. Dupa ce blatul este gata, acesta se tine la rece in frigider pana terminam crema si jeleul. Pentru jeleul de portocale vom amesteca praful de budinca cu 2 linguri de zahar si sucul de portocale, dupa care vom pune la foc mic amestecand in continuu pana incepe sa se formeze jeleul. Jeleul cald se toarna peste blatul de biscuiti si presara rodii si se baga din nou la frigider. Pentru a prepara crema: Se pune gelatina la inmuiat conform instructiunilor de pe ambalaj si apoi aceasta se lichefiaza introducand vasul cu gelatina cateva secunde la microunde. Cu ajutorul mixerului se bate crema Mascarpone impreuna cu ciocolata alba topita pana ce aceasta devine spumoasa si isi dubleaza volumul. Se amesteca crema de branza si ciocolata cu frisca batuta, gelatina lichefiata si se omogenizeaza crema cu ajutorul unei spatule. Crema se toarna peste stratul de jeleu si rodii si se niveleaza cu o spatula. Se introduce la frigider pentru 3-4 ore pana se intareste crema. La final se decoreaza cu fulgi de ciocolata si frucete dupa preferinta.